ZINI

 

HET VERHAAL VAN ZINI

Het begon allemaal in 1956 toen Euride Zini, een pure Emiliaan, een kleine pastafabriek oprichtte in het hart van Milaan, die nog steeds haar naam draagt. Ze maakten verse pasta, de echte, die direct gegeten of ingevroren moest worden. Vandaag zet Zini deze traditie voort, respecteert de recepten van weleer en weigert onnatuurlijke ingrediënten zoals conserveermiddelen en additieven te gebruiken.

Om zijn producten te bewaren, wordt slechts één natuurlijk element gebruikt: kou. In de gloednieuwe pastafabriek in Milaan wordt de pasta, zodra deze gemaakt is, direct ingevroren om de smaak en het natuurlijke karakter van het product te behouden.


ZINI

 

BEVROREN VERSE ITALIAANSE PASTA'S

 

ZINI produceert, kookt en vriest haar producten in zeer korte tijd in om hun smaak en natuurlijkheid zo lang mogelijk te behouden. Dit maakt het mogelijk om elk conserveringsproces zoals stoompasteurisatie of verpakken in een beschermende atmosfeer (met CO2) te elimineren. Koken in water verandert niets aan de eigenschappen van de pasta, die zijn smaak behoudt net zoals zelfgemaakte.

ZINI gebruikt alleen 100% Italiaans griesmeel van harde tarwe: schitterende kleur, smaak en uitstekende bakeigenschappen. De pasta is gemaakt met een unieke technologie, die dankzij de microporositeit van het oppervlak zorgt voor een perieure saus absorptievermogen.

ZINI-producten kunnen direct in de pan, in de magnetron, in de oven worden opgewarmd of een paar seconden in kokend water worden geweekt zonder tijd, product en water te verspillen!

  • Zini 1
  • Zini 2
  • Zini 3
  • Zini 4

An error has occurred. This app may no longer respond until reloaded. Reload 🗙