Little Moons
MOCHIS LITTLE MOONS

De uitbreiding in Europa is een initiatief van broer en zus Vivien en Howard Wong, die Little Moons in 2010 hebben opgericht.  Het assortiment vindt zijn oorsprong in toprestaurants, maar de afgelopen vijf jaar hebben de 6-packs de supermarkt-ijscategorie veroverd.

Bevroren mochi is - een fusie van de oosterse en westerse keuken - een zachte rijstmeelwikkel, gewikkeld rond een bolletje ijs om een gulle hap en een heerlijk, smaakvol dessert te creëren.


Ervaring en know-how

Little Moons gelooft dat er uitzonderlijke ingrediënten nodig zijn om een uitzonderlijke smaak te creëren. De fabrikant betrekt de beste ingrediënten uit de hele wereld om een bijzonder smakelijk ambachtelijk gelato ijs te produceren. 

Met 30 jaar ervaring in het produceren van de beste ambachtelijke mochi, stoomt en pureert Little Moons het rijstdeeg tot de perfecte kauwbare textuur. Volgens deze familie-knowhow wikkelen ze een dun laagje mochi rond een heerlijk ijscentrum om hapklare stukjes pure vreugde te creëren. Ten slotte wordt elke mochi met de hand gerold om hem zijn kenmerkende maanvorm te geven.

  • Little Moons 1
  • Little Moons 2
  • Little Moons 3
  • Little Moons 4

An error has occurred. This app may no longer respond until reloaded. Reload 🗙