SORRENTE- 1997
De stad Napels staat bekend om de traditionele pizza. De stad Sorrento is in plaats daarvan de thuisbasis van Sorrentina.
In 1997 richtte meesterpizzachef Antonino Esposito in Sorrento samen met Roberto Savarese en Luigi Apreda een ambachtelijk laboratorium voor bakkerijproducten op, waarvan het succes onmiddellijk wordt aangedreven door de uitvinding van de beroemde Sorrentina, een product dat de authentieke pizzatraditie combineert met moderne behoeften van consumenten.
BEVROREN ITALIAANSE PIZZAS EN SNACKINGS
Sorrentina, gemaakt van natuurlijk gerezen pizzadeeg en gebakken in een steenoven, biedt een grote verscheidenheid aan vullingen, van de meest traditionele, zoals tomaat en mozzarella, tot de meest innovatieve, zoals aubergine-parmigiana. Er worden uitsluitend ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt om aan alle verwachtingen van de consument te voldoen.
De originele "kano-achtige" vorm maakt Sorrentina ideaal om overal mee naartoe te nemen en morsen te voorkomen.
Een streetfood, een afhaalsnack, een lunchpauze, een makkelijke kindermaaltijd, een stressvrij gerecht voor het diner, een heerlijke optie voor elke gelegenheid.