Glaces des Alpes
Geboren in 1988 in Annecy, Glaces des Alpes maakt met zijn chef-kok “Artisanale Meester” Stéphane VINDRET producten van de hoogste kwaliteit, met een enkele slogan: lekkernijen- snoeplust.
Sinds 2012 is Glace des Alpes de exclusieve ijspartner van de Franse Vereniging van Meester-Restaurateurs.
Alle parfums diedoor de Artisanale meester zijn gecreëerd, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die over de hele wereld geselecteerd zijn voor hun smaakkwaliteit, of het nu gaat om de basisbestanddelen (vers boter, room eieren) of voor de aromatische ingrediënten (vruchten, zaden, ....)
Uw voordelen:
Bereik gewijd aan catering
Verras uw klanten met exclusieve en originele producten
Winstgevendheidvan de bakken
Een tankgewicht van 2,5 liter van minimaal 1,65 kg op al onze parfums van ijsjes en sorbets.
Kwaliteit
Een vakmanschap die gedurende het hele jaar kwaliteit levert, erkend en geprezen door onze klanten.
Oorspronkelijkheid
Zoete/zoute-combinaties ongepubliceerd, buiten de klassieke en onverwachte geuren.
Authentieke smaak
Genereuze recepten voor een authentieke en krachtige smaak.
Zeer breed bereik
Biedt meer dan 180 smaken ijs van voorgerecht tot dessert!