Glaces des Alpes
Glaces des Alpes

Geboren in 1988 in Annecy, Glaces des Alpes maakt met zijn chef-kok “Artisanale Meester” Stéphane VINDRET producten van de hoogste kwaliteit, met een enkele slogan: lekkernijen- snoeplust.

Sinds 2012 is Glace des Alpes de exclusieve ijspartner van de Franse Vereniging van Meester-Restaurateurs.

  • Glaces des Alpes

Alle parfums diedoor de Artisanale meester zijn gecreëerd, zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die over de hele wereld geselecteerd zijn voor hun smaakkwaliteit, of het nu gaat om de basisbestanddelen (vers boter, room eieren) of voor de aromatische ingrediënten (vruchten, zaden, ....) 


glaces des alpes
  • Glaces des Alpes - Glaces
  • Glaces des Alpes - Sorbets
  • Glaces des Alpes - Terroir & Gastronomie
  • Glaces des Alpes - Spécialité

Uw voordelen:

Bereik gewijd aan catering

Verras uw klanten met exclusieve en originele producten 

Winstgevendheidvan de bakken 

Een tankgewicht van 2,5 liter van minimaal 1,65 kg op al onze parfums van ijsjes en sorbets. 

Kwaliteit 

Een vakmanschap die gedurende het hele jaar kwaliteit levert, erkend en geprezen door onze klanten.

Oorspronkelijkheid

Zoete/zoute-combinaties ongepubliceerd, buiten de klassieke en onverwachte geuren. 

Authentieke smaak

Genereuze recepten voor een authentieke en krachtige smaak. 

Zeer breed bereik

Biedt meer dan 180 smaken ijs van voorgerecht tot dessert!


An error has occurred. This app may no longer respond until reloaded. Reload 🗙