FORNO D'ASOLO

 

ASOLO - 1985

Het begon allemaal in 1985 in de heuvels rond Asolo, toen de broers Fabio en Paolo Gallina hun innovatieve idee nastreefden om de typisch Italiaanse en diepgevroren croissants geproduceerd door Forno d'Asolo naar klanten van restaurants en bakkers in heel Italië te brengen. . Zo begon vijf generaties geleden een kleine bakkerij die voorbestemd was om de naam Asolo over de hele wereld te dragen.

FORNO d'ASOLO maakt ambachtelijk gebak en taarten, zoet en hartig, die vervolgens worden ingevroren. Door versheid te garanderen door gebruik te maken van de beste grondstoffen en de meest innovatieve technologieën, met volledige inachtneming van de strengste kwaliteitscertificeringsrichtlijnen, vertegenwoordigen de producten Italiaanse regionale uitmuntendheid volgens de hoogste normen. Ze stellen de consument op elk moment van de dag tevreden.


Ciambellone Yogurt

 

BEVROREN ITALIAANSE GEBAKKEN

 

Het invriezen van voedsel is een van de beste methoden om ervoor te zorgen dat de organoleptische kenmerken op lange termijn behouden blijven, waardoor het gebruik van conserveermiddelen wordt verminderd. FORNO d'ASOLO-producten worden snel ingevroren tot een temperatuur van -18/-22°C.

Gebakken en kruimelige gebakjes behouden hun geur en zoete geur, terwijl desserts, eenmaal ontdooid, weer vochtig, romig en heerlijk worden alsof ze net zijn bereid, klaar om te worden bereid. bediend worden!

  • FORNO d'ASOLO 1
  • FORNO d'ASOLO 2
  • FORNO d'ASOLO 3
  • FORNO d'ASOLO 4

An error has occurred. This app may no longer respond until reloaded. Reload 🗙